Duorolgordijnen

Het duorolgordijn behoort tot de laatste trends en is een van de populairdere soorten raambekleding van dit moment. Het systeem bestaat uit een dubbele laag rolgordijndoek die horizontaal gestreept is. De ene streep transparant en de andere dicht. De lagen bewegen langs elkaar zodat u de keuze heeft uit een semitransparante of compleet dichte look.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten, zowel in onze doeksoorten als materialen. Voor onze duorolgordijn doeken worden alleen de beste materialen geselecteerd. Een breed assortiment doeken zijn speciaal geselecteerd op onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zodat u lang plezier heeft van uw rolgordijnen.

Systeem voor uw duorolgordijn

Voor onze duorolgordijn systemen geldt hetzelfde. De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen garanderen dat uw duorolgordijnen altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan. Op onze duorolgordijn systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 10 jaar. De maximale afmetingen van de duorolgordijnen zijn 260cm breed en 280cm hoog.

Bediening van uw duorolgordijn

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in doeksoorten persoonlijk met u bespreken.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend