• Slideshow Onel Window dressings
  • Slideshow Onel Window dressings
  • Slideshow Onel Window dressings
  • Slideshow Onel Window dressings
  • Slideshow Onel Window dressings

Gordijnen

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie gordijnen.

In de collectie zit een breed assortiment vitrage, inbetweens en dichte stoffen. Bestaande uit vele nationale en internationale stoffenleveranciers. Bijna alles is mogelijk in de stofkeuze. Het is wel zo dat er altijd rekening gehouden moet worden met de diverse stofeigenschappen. Deze eigenschappen verschillen per situatie en worden door ons uitgebreid toegelicht bij een afspraak.

Gordijnen kunnen uitgevoerd worden in een enkele, dubbele of driedubbele plooi. Ook kunnen de gordijnen met inslagringen worden uitgevoerd. Uiteraard kan het gordijn gevoerd worden met een standaard of verduistering voeringstof.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in stoffen persoonlijk met u bespreken.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten. De zeer sterke gebruiksvriendelijke rails en roedes die wij hanteren zorgen ervoor dat uw gordijnen altijd mooi en soepel kunnen blijven bewegen. Op onze rail systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 5 jaar.

Gordijnen hebben geen maximale afmetingen. Bijna alles is mogelijk.

Standaard plaatsen wij bij een rails een trekstok voor de bediening van uw gordijnen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

 

CBW erkend