Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een van populairste raambekleding producten van dit moment. De houten lamellen geven een zeer luxe en natuurlijke look. Door de brede keuze in afwerkingen zijn deze geheel naar eigen smaak en inrichting aan te passen.

De houten jaloezieën zijn vervaardigd uit Basswood of Phoenixwood. Beide zijn stevige houtsoorten, die zich makkelijk laten verwerken. De lamellen zijn kwartiersgezaagd wat zorgt voor stabiliteit en een mooie nerfstructuur. De lamellen worden afgewerkt met een hoogwaardige vocht- en UV-bestendige meubellak. Er is een ruim assortiment van 49 lamellen, 17 dekkende kleuren en 32 gebeitste. Vindt u uw keuze niet, dan kunnen ze in vrijwel alle RAL- en NCS-kleuren worden geschilderd. Allen beschikbaar in zowel 50m als 63mm breedte.

Personaliseer uw houten jaloezieën

Standaard wordt uw houten jaloezie afgewerkt met ladderkoord. U kunt een eigen accent geven door een van de 32 kleuren ladderband te selecteren. Kies een van de 14 uni kleuren voor een subtiele blikvanger, of kies een contrasterende mix met een van de 18 decoratieve ladderbanden.

De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen zorgen ervoor dat de materialen altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan. Op onze systemen geven wij u dan ook 5 jaar garantie. De maximale afmetingen van de jaloezieën zijn 300cm breed en 300cm hoog.

Bediening van uw houten jaloezieën

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend