• japanese raambekleding zorgt voor oosterse sferen

Japanese Design

Met de Japanese Design collectie van Onel Windowdressings hebben we een schitterende nieuwe sfeermaker voor uw ramen.

Met de nieuwe Japanese Design collectie spelen we in op de Oosterse invloeden in binnenhuistrends die steeds populairder worden. De verregaande vereenvoudiging en de natuurlijke uitstraling van de materialen zorgen voor een bijzonder minimalistische Japanse sfeer.

De collectie is gemaakt van natuurlijke materialen die aan beide zijden voorzien is van een gelamineerde laag. Dit zorgt ervoor dat het materiaal een stevige structuur krijgt. Omdat het materiaal kleurvast en bijzonder duurzaam is, leent het zich bij uitstek voor raamdecoratie. De filtering en wering van het licht geeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor een unieke lichtval en de nodige privacy gegarandeerd is.

Creer uw eigen stijl met de japanese designs

De collectie bestaat in twee vormen, rolgordijnen en paneelgordijnen. Als raambekleding of bijvoorbeeld als afscheiding tussen twee ruimtes. Elk type heeft haar unieke eigenschappen als dessin, kleur, transparantie en lichtfiltering. Keuze genoeg dus om een stijlvolle sfeer in huis te brengen.

Alle producten zijn voorzien van baleinen in aluminium voor de kenmerkende Japanse vlakverdeling van het product. U heeft daarbij de keuze in wit, beige, zwart of aluminium.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in doeksoorten persoonlijk met u bespreken. Op al onze Japanese Design systemen krijgt u een garantie van wel liefst 5 jaar. De maximale afmetingen van de rolgordijnen zijn 240cm breed en 280cm hoog en de maximale afmetingen van de paneelgordijnen zijn 500cm breed en 280cm hoog.

Bediening van uw japanese design raambekleding

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

CBW erkend