Onel in boek van Osiris


Onze samenwerkend partner en goede vriend Osiris Hertman is uitgekomen met wat misschien wel het mooiste interieurboek van het jaar genoemd mag worden. Het boek geeft een bijzondere en inspirerende kijk in de wereld van deze ontwerper. Wij zijn dan ook zeer trots en vereerd dat Onel Windowdressings een mooie plek heeft gekregen in zijn schitterende boek.

Osiris Hertman (1972) is een allround designer. Hij ontwerpt meubels, stoffen, sieraden en complete interieurs van woningen, winkels en zelfs een wellness resort. Hij werkt internationaal aan ‘totaalprojecten’ waarbij de architectuur, de buitenomgeving en het interieur een perfect geheel vormen. Massaproductie is aan Hertman niet besteed. Voor zijn interieurs ontwerpt hij het liefst alles op maat. Met handgemaakte meubels en unica wordt zijn signatuur des te meer benadrukt.

Hertman volgde de Design Academy in Eindhoven en startte in 1997 zijn eigen studio. Een ontwerp voor Royal Tichelaar Makkum tijdens zijn studie verscheen in het Design Book of the Year en trok de aandacht van Philippe Starck. Hertman is al vele jaren creatief directeur voor Buddha to Buddha, het succesvolle sieradenmerk. Opdrachtgevers uit de hele wereld weten hem te vinden, van Amsterdam tot Sydney en van Barcelona tot Bali. 


Lees verder

 


 

Je Eigen Droomhuis SBS6

In het SBS6 programma 'Je Eigen Droomhuis' volgt Maureen du Toit Nederlandse stellen die hun eigen droomhuis bouwen. Ze praat met de stellen over de bijzonderheden van het gebouw en waarom juist dit hun droomhuis is.

In aflevering 2 van het programma volgen we de zeer ingrijpende verbouwing van een bijzonder pand in Amsterdam. Onel Windowdressings is hier betrokken geweest bij de realistatie van bijzondere raambekleding, bijpassend voor dit bijzondere huis.

Bekijk foto's en de aflevering.


Lees verder

 


 

RTL Woonmagazine

Onel Windowdressings heeft meer dan 100 foto's toegevoegd aan de RTL Woonmagazine inspiratie site en app.

De gratis RTL Woonmagazine app biedt je waardevolle inspiratie op het gebied van wonen.
Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting van je woonkamer, een nieuwe keuken of badkamer of naar een andere frisse kleur op de muren? Blader door meer dan duizenden foto’s van de beste ontwerpers en de mooiste producten. De app is onderverdeeld in verschillende categorieën waardoor je effectief inspiratie op kunt doen wanneer je op zoek bent naar nieuwe kleuren, stijlen en wooninrichtingen. Creëer je eigen moodboard door de inspiratiefoto’s te verzamelen in Mijn Inspiratie.

Download de RTLWM app voor iOS of voor Android


Lees verder

 


 

Samenwerking Margriet & Reumafonds

Regelmatig werken wij mee aan goede doelen en proberen op deze wijze is terug te doen.

In samenwerking met de Margriet hebben wij 10x een cadeaubon weggegeven. De opbrengst ging naar het Reumafonds.


Lees verder

 


 

'Welcome Home' RTL4

Onel Windowdressings is een van de sponsors van het RTL4 programma ‘Welcome Home’.

Welcome Home draait om mensen die altijd voor een ander klaarstaan en zichzelf daarbij al jaren wegcijferen. Mensen die tegenslag hebben moeten verwerken als ziekte, brand, scheiding of een verkeersongeluk. Mensen die hun woonsituatie daardoor hebben verwaarloosd. Kortom: mensen die een nieuwe start verdienen.

Natasja Froger en Michiel de Zeeuw verrassen deze mensen, samen met vrienden, familie en collega’s, om ze een fris, opgeknapt huis te geven waarin de hoofdpersoon een nieuwe start kan maken. Een fijne plek waar hij/zij zich weer thuis kan voelen. 

Wij verzorgen voor deze mensen compleet nieuwe raambekleding die past bij hun nieuwe interieur.

De eerste uitzending is 9 januari 2013 om 20.30 op RTL4.


Lees verder

 


 

Onel Windowdressings sponsor ‘Koffietijd’

Onel Windowdressings is een van de sponsors van ‘Koffietijd’.

Om het nieuwe seizoen fris te starten heeft Michiel de Zeeuw het Koffietijdhuis flink onder handen genomen. Een compleet nieuw interieur is het gevolg! En het Staat prachtig! Onel Windowdressings heeft hierbij de nieuwe gordijnen geleverd.

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken, zoals de gast van de dag en de foto van de dag en maakt kok Caspar Bürgi dagelijks een heerlijke maaltijd voor onze presentatrices Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver!

Iedere week schenkt Koffietijd aandacht aan alles wat een rol speelt in jouw leven, in en om het huis. Zo werkt tuinman Lodewijk regelmatig in de tuin en geeft interieurstylist Michiel tips om jouw huis te stylen. Ook behandelt de huisarts wekelijks medische vraagstukken en helpt financieel deskundige Eef u de maand door. Iedere week wordt er aandacht geschonken aan dieren door de Martins (Arens en Gaus) en krijg je haar, make-up en kledingtips van deskundigen. Uiteraard worden de kinderen niet vergeten en geeft opvoeddeskundige Steven Pont tips voor jouw kroost! En wat zou Koffietijd zijn zonder een gezonde dosis royalty- en showbizznieuws?

Koffietijd, een bron van inspiratie!


Lees verder