Sponsor van Koffietijd!

 

Onel Windowdressings is een van sponsors van ‘Koffietijd’.

Om het nieuwe seizoen fris te starten heeft Michiel de Zeeuw het Koffietijdhuis flink onder handen genomen. Een compleet nieuw interieur is het gevolg! En het Staat prachtig! Onel Windowdressings heeft hierbij de nieuwe gordijnen geleverd.

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken, zoals de gast van de dag en de foto van de dag en maakt kok Caspar Bürgi dagelijks een heerlijke maaltijd voor onze presentatrices Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver!

Iedere week schenkt Koffietijd aandacht aan alles wat een rol speelt in jouw leven, in en om het huis. Zo werkt tuinman Lodewijk regelmatig in de tuin en geeft interieurstylist Michiel tips om jouw huis te stylen. Ook behandelt de huisarts wekelijks medische vraagstukken en helpt financieel deskundige Eef u de maand door. Iedere week wordt er aandacht geschonken aan dieren door de Martins (Arens en Gaus) en krijg je haar, make-up en kledingtips van deskundigen. Uiteraard worden de kinderen niet vergeten en geeft opvoeddeskundige Steven Pont tips voor jouw kroost! En wat zou Koffietijd zijn zonder een gezonde dosis royalty- en showbizznieuws?

Koffietijd, een bron van inspiratie!


home | nieuwsoverzicht