Elektrische bediening

Toegevoegd op: 23-01-2013

 

Afstandbediening, groepsbesturing of aansluiting op domotica. Alles is mogelijk! Wij combineren op ultieme wijze comfort en gebruiksgemak. Elk functioneel aspect komt overeen met onze hoge eisen op het gebied van comfort

Onze producten kunnen op verschillende manieren gemotoriseerd worden voor een geweldig bedieningscomfort. Zo is het mogelijk om bijna al onze producten gemotoriseerd te maken. Het klinkt als een extreme luxe en voor de meeste consumenten is dit ook zo maar de producten bieden ook een uitkomst voor mensen met een lichamelijke beperking.

Heeft u geen rekening gehouden met een stroomvoorziening of heeft u geen mogelijkheid om dit nog aan te leggen? Rolgordijnen en vouwgordijnen kunnen ook met een batterijmotor geleverd worden. De batterijenhuls zit netjes verborgen in het systeem zelf. Met de batterijmotor is er geen enkele bedrading vereist, ook geen transformator.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar.

lees verder


10 jaar garantie!

Toegevoegd op: 09-01-2013

 

Kwaliteit en duurzaamheid nemen wij bij Onel Windowdressings zeer serieus. Zo bieden wij onze klanten nu al jaren hoogwaardige kwalitatieve producten met garanties van 5 jaar op de systemen. Al onze producten zijn innovatieve producten die zich zichtbaar onderscheiden in kwaliteit, comfort, vormgeving en design.

Het streven naar perfectie zit in onze aard en daarom leggen wij de lat nu nog hoger. Met onze nieuwe systemen geven wij op de mechanisme van de vouwgordijnen en rolgordijnen zelfs 10 jaar garantie! Een bijzonder statement voor een uitzonderlijke kwaliteit.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar.

lees verder


'Welcome Home' RTL4

Toegevoegd op: 08-01-2013

 

Onel Windowdressings is een van de sponsors van het RTL4 programma ‘Welcome Home’.

Welcome Home draait om mensen die altijd voor een ander klaarstaan en zichzelf daarbij al jaren wegcijferen. Mensen die tegenslag hebben moeten verwerken als ziekte, brand, scheiding of een verkeersongeluk. Mensen die hun woonsituatie daardoor hebben verwaarloosd. Kortom: mensen die een nieuwe start verdienen.

Natasja Froger en Michiel de Zeeuw verrassen deze mensen, samen met vrienden, familie en collega’s, om ze een fris, opgeknapt huis te geven waarin de hoofdpersoon een nieuwe start kan maken. Een fijne plek waar hij/zij zich weer thuis kan voelen. 

Wij verzorgen voor deze mensen compleet nieuwe raambekleding die past bij hun nieuwe interieur.

De eerste uitzending is 9 januari 2013 om 20.30 op RTL4.

lees verder


Website update

Toegevoegd op: 06-12-2012

De website heeft weer een mooie update gekregen! De ideeën voor een duidelijkere communicatie via de website en een strakkere uitstraling zijn mooi vertaald en verwerkt door Clic (www.clic.nl). Dit alles met behoudt van onze vaste en bekende uitstraling.

Elk menu heeft nu een eigen icoon, foto's worden mooier en duidelijker weergegeven, lettertypes zijn aangepast de prijsindicatie is nog duidelijker geworden en zo is er nog veel meer op subtiele wijze veranderd en aangepast.

Daarnaast heeft de website vanaf deze week ook een mobiele versie waarbij onze prijsindicaties en producten nog gemakkelijker te bekijken zijn vanaf de telefoon.

Mocht u nu alsnog iets missen op onze website, laat het ons weten. 

lees verder


Onderhoud website

Toegevoegd op: 21-11-2012

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het optimaliseren en verbeteren van onze website. Het kan zijn dat er op dit moment kleine fouten op de site voorkomen en dat sommige functies niet perfect werken. Onze excuses voor het ongemak.

lees verder


Geen Btw verhoging!

Toegevoegd op: 03-10-2012

Het is u vast niet ontgaan, de btw is van 19% naar 21% gegaan. Onel Windowdressings zal de huidige prijzen niet verhogen met 2% tot 31 december 2012. De prijsindicaties op de website blijven gehandhaafd. Zo blijft u profiteren van onze vaste productprijzen.

lees verder


Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op: 17-09-2012

Uiteraard zijn wij weer deelnemer van de Woonbeurs Amsterdam.

Dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september is het weer zo ver: de Woonbeurs Amsterdam! 

Zes dagen lang is de RAI in Amsterdam een waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur. Of gewoon gek is op alles wat met wonen te maken heeft!

Wandel door de inspirerende en unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland. Vraag professionele interieurstylistes om advies voor kleine of grote veranderingen in je huis. Schuif aan bij de lezingen van vele bekende ontwerpers. En ontdek de nieuwste woonproducten en trends bij de voor jou zorgvuldig samengestelde deelnemers. 

Onel Windowdressings staat nu voor de 7e keer op de inmiddels 20e editie van de Woonbeurs Amsterdam. Wij laten hier in onze stand de nieuwste collecties en noviteiten op het gebied van raambekleding zien.

Het leukste woonfeest van Nederland, mis het niet! U kunt uw kaarten voor de woonbeurs kopen op onze site. De link vindt u aan de rechterzijde op de home pagina.

lees verder


Website update

Toegevoegd op: 17-09-2012

Vandaag heeft onze website weer een update gekregen met nieuw foto’s van onze producten en twee nieuwe productgroepen.

Met de nieuwe Japanese Design collectie spelen we in op de Oosterse invloeden in binnenhuistrends die steeds populairder worden. De verregaande vereenvoudiging en de natuurlijke uitstraling van de materialen zorgen voor een bijzonder minimalistische Japanse sfeer.

Het andere product zijn de nieuwe Nuance Shades. De elegantie van voile stoffen gecombineerd met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Nuance Shades combineren het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit.

Lees meer over onze nieuwe producten in het productoverzicht.

lees verder


Shutter voor Velux

Toegevoegd op: 27-02-2012

 

Shutters voor Velux ramen!

Onel Windowdressings heeft nu houten shutters die met aangepaste installatieprofielen perfect passen in uw Velux dakraam.

Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt dat de luiken onder helling openklappen. U heeft keuze uit 12 standaard beitskleuren of 24 dekkende verfkleuren. U hoeft enkel de code van het Velux dakraam door te geven. In de breedte van de lamellen heeft u de keuze tussen 47mm, 63mm n een 89mm.

De shutter heeft ingefreesde of verborgen scharnieren en is ook zeer gemakkelijk zelf te plaatsen.

Geïnteresseerd? Bel ons of maak een afspraak via ons afspraakformulier.

 

lees verder


Window projects

Toegevoegd op: 11-01-2012

 

Onel Windowdressings brengt een totaalaanbod van raambekleding op maat, speciaal gericht op de projectmarkt.

Van concept tot realisatie, de adviseurs van Onel Windowdressings verzorgen het gehele project. Wij vertalen de wensen van onze klanten naar creatieve, duurzame en functionele oplossingen.

Wij leveren en installeren raambekleding en zonwering voor het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de zorg en alle andere denkbare projecten.

lees verder


vorige 1 2 volgende