VT WONEN&DESIGN BEURS

Toegevoegd op 09-10-2015
VT WONEN&DESIGN BEURS. 29 sept t/m 4 okt in de AMSTERDAM RAI. 

Een stoere lamp, een mooi tapijt, designluidsprekers of een nieuwe bank. Een (kleine) verandering in huis geeft vaak een groots effect. Of het nu gaat om de inrichting van je gloednieuwe woning of dat je het huis waar je al jaren zo fijn woont een nieuwe look wilt geven.

Op de vt wonen&design beurs kun je terecht voor woonproducten in verschillende woonstijlen op één plek. Wel zo makkelijk. We brengen de mooiste, leukste en creatiefste merken onder één dak.

Onel Windowdressings is vanzelfsprekend weer aanwezig met de mooiste producten en beste innovaties op het gebied van raambekleding en binnenzonwering. Kom langs en laat je inspireren!


Lees verder

 


 

Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op 01-10-2014

De Woonbeurs Amsterdam is alweer in volle gang en wij als trouwe deelnemer staan na 9 jaar voor het eerst niet op de woonbeurs. Wij vinden het erg jammer om dit jaar niet op dit mooie evenement te staan maar gelukkig is dit voor ons een luxe probleem. Door de vele aanvragen en grote drukte is het voor Onel Windowdressings dit jaar helaas niet niet mogelijk. Service is voor ons het allerbelangrijkste en deze kunnen wij niet nastreven naar onze klanten door afwezig te zijn tijdens de beursperiode. 

Wij streven ernaar om met een extra uitgebreid team u volgend jaar weer te verwelkomen op de Woonbeurs 2015.

Maar niet getreurd, wij brengen de Woonbeurs gewoon naar u toe! U kunt ten aller tijden vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs maken om de producten en collecties in uw eigen omgeving te bekijken, voelen en ervaren.

Bezoek de Woonbeurs van 30 september t/m 5 oktober in de Rai Amsterdam. 

www.woonbeurs.nl

Lees verder

 


 
RolgordijnenDuo rolgordijnen

RTL Woonmagazine foto's

Toegevoegd op 18-07-2014


De nieuwste foto's van Onel Windowdressings zijn nu toegevoegd aan de RTL Woonmagazine inspiratie site en app.

De gratis RTL Woonmagazine app biedt je waardevolle inspiratie op het gebied van wonen.
Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting van je woonkamer, een nieuwe keuken of badkamer of naar een andere frisse kleur op de muren? Blader door meer dan duizenden foto’s van de beste ontwerpers en de mooiste producten. De app is onderverdeeld in verschillende categorieën waardoor je effectief inspiratie op kunt doen wanneer je op zoek bent naar nieuwe kleuren, stijlen en wooninrichtingen. Creëer je eigen moodboard door de inspiratiefoto’s te verzamelen in Mijn Inspiratie.

kijk nu voor inspiratie op de website of download de RTLWM app voor iOS of voor Android


Lees verder

 


 

Onel op de beurs!

Toegevoegd op 21-02-2014

Onel Windowdressings is deelnemer van de beurs:
EIGEN HUIS (VER)BOUWEN + INRICHTEN.

21 t/m 23 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Er komt veel kijken bij de bouw of verbouwing van het huis en er zijn zoveel keuzes te maken. Bij een bezoek aan de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten krijgt u op allemaal en meer antwoord. U komt in persoonlijk contact met specialisten welke informeren over alle mogelijkheden en noviteiten op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Vanwege de voorjaarskriebels is er een groots tuinpaviljoen waar u terecht kunt voor al uw plannen voor de tuin.

Bezoek de beurs en….REALISEER JE DROOMHUIS! Wij verwelkomen u graag in onze stand. Standnummer: 11.E13

Realiseer je droomhuis.
Lees verder

 


 

Nieuw! Batterijmotor.

Toegevoegd op 06-02-2014

Vanaf eind maart 2014 zijn onze nieuwe batterij motoren beschikbaar voor rolgordijnen en onze duorolgordijnen. 

Eindelijk geen gedoe meer meer met bedrading en adapters en nu ook voor een zeer scherpe prijs!

De systemen worden geleverd op een montageprofiel en zijn zelfs ook zeer gemakkelijk zelf te installeren. De motor is een volledig geïntegreerde buismotor die volledig onzichtbaar is. De interne adapter (eveneens niet te zien) gaat minstens 220 bewegingen mee en is daarna simpel op te laden met een bijgeleverde plug-in oplader. Voor de bediening word er een 5 kanaals zwarte design afstandsbediening meegeleverd.

De meerprijs voor deze zeer fijne luxe is €160,- (incl BTW) per stuk. De afstandsbieding is €29,- (incl BTW) en hiermee kunt u tot 5 systemen bedienen. Uiteraard zijn al onze prijzen inclusief advies aan huis, meten en montage.


  • Geen bedrading meer nodig.
  • Kindveiling: geen uithangende bedieningsketting.
  • Draadloze aansturing met een 5 kanaals desifn afstandsbediening.
  • Systeem leverbaar in 4 kleuren: wit, beige aluminium of zwart.
  • Maximale afmetingen: Rolgordijn: 170cm breed x 240cm hoog. Duorolgordijn: 170cm breed x 200cm hoog.


Lees verder

 


 

Uitleg CBW-erkend

Toegevoegd op 06-01-2014Onel Windowdressings is al jaren erkend CBW lid maar wat betekend dit nu voor u?

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels

Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Meer informatie over de garanties en de algemene voorwaarden.

Welke garanties heb ik bij een CBW-erkende winkel?

Extra garantie, veilig (aan)betalen, onpartijdige klachtafhandeling indien nodig en nog veel meer.

Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Het aanbetalingbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. Zie voor de exacte regeling en werkwijze de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels. Download hier de Algemene Voorwaarden voor de woonwinkels

 

Heb je een aanbetaling gedaan bij een CBW-erkende woonwinkel die failliet is gegaan?

Lees hier de veelgestelde vragen over de aanbetalingsgarantieregeling.

 

Lees verder

 


 

Masters of LXRY

Toegevoegd op 11-12-2013

Onel Windowdressings op de Masters of LXRY! 

Wij maken deel uit van de zeer stijlvolle stand van Osiris Hertman Studio

Laat je inspireren en verwennen als een echte VIP op de stand met een lekker glas wijn of cappuccino, dit ter ere van het nieuwe boek. U bent van harte welkom !

Met nieuwe ontwerpen voor Ten Napel, Onel Windowdressings, Bohemian Works, Maretti, Alphenberg, Mooiwerk, Kal-Fire, Jos Harms, Atelier Vierkant, Bod'or, Imperial collection, van Veen tuinontwerp

Hal 1, stand 4, RAI Amsterdam

Vrijdag 13 dec 13-22 uur
Zaterdag 14 dec 12-22 uur
Zondag 15 dec 11-21 uur
Maandag 16 dec 12-21 uur


Lees verder

 


 

Boek Osiris Hertman

Toegevoegd op 24-10-2013


Onze samenwerkend partner en goede vriend Osiris Hertman is uitgekomen met wat misschien wel het mooiste interieurboek van het jaar genoemd mag worden. Het boek geeft een bijzondere en inspirerende kijk in de wereld van deze ontwerper. Wij zijn dan ook zeer trots en vereerd dat Onel Windowdressings een mooie plek heeft gekregen in zijn schitterende boek.

Osiris Hertman (1972) is een allround designer. Hij ontwerpt meubels, stoffen, sieraden en complete interieurs van woningen, winkels en zelfs een wellness resort. Hij werkt internationaal aan ‘totaalprojecten’ waarbij de architectuur, de buitenomgeving en het interieur een perfect geheel vormen. Massaproductie is aan Hertman niet besteed. Voor zijn interieurs ontwerpt hij het liefst alles op maat. Met handgemaakte meubels en unica wordt zijn signatuur des te meer benadrukt.

Hertman volgde de Design Academy in Eindhoven en startte in 1997 zijn eigen studio. Een ontwerp voor Royal Tichelaar Makkum tijdens zijn studie verscheen in het Design Book of the Year en trok de aandacht van Philippe Starck. Hertman is al vele jaren creatief directeur voor Buddha to Buddha, het succesvolle sieradenmerk. Opdrachtgevers uit de hele wereld weten hem te vinden, van Amsterdam tot Sydney en van Barcelona tot Bali. 


Lees verder

 


 

Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op 17-09-2013


Uiteraard zijn wij weer deelnemer van de Woonbeurs Amsterdam.

Dinsdag 1 oktober tot en met zondag 6 oktober is het weer zo ver: de Woonbeurs Amsterdam! 

Zes dagen lang is de RAI in Amsterdam een waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur. Of gewoon gek is op alles wat met wonen te maken heeft!

Wandel door de inspirerende en unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland. Vraag professionele interieurstylistes om advies voor kleine of grote veranderingen in je huis. Schuif aan bij de lezingen van vele bekende ontwerpers. En ontdek de nieuwste woonproducten en trends bij de voor jou zorgvuldig samengestelde deelnemers. 

Onel Windowdressings staat nu voor de 8e keer op de de Woonbeurs Amsterdam. Wij laten hier in onze stand de nieuwste collecties en noviteiten op het gebied van raambekleding zien. Bezoek ons in hal 11 standnummer: 046B.

Het leukste woonfeest van Nederland, mis het niet! U kunt uw kaarten voor de woonbeurs kopen via deze link.


Lees verder

 


 

Volg ons op Google+

Toegevoegd op 21-08-2013

Onel Windowdressings is nu ook te vinden op Google+

Wie wij zijn, wat wij doen, foto's, video's en nog veel meer is allemaal te vinden Facebook, Pinterest, Instagram en nu ook Google+ 

Volg ons nu op Google+...  Klik hier


Lees verder

 


 

Onel op PINTEREST

Toegevoegd op 25-07-2013

Onel Windowdressings is nu ook te vinden op Pinterest. De social media foto app is een prachtig platform om onze productfoto's, ontwerpen en projecten te delen. 

Op Pinterest laten wij ook de foto's zien die niet te vinden zijn op onze site. Wie ons inspireert, wat ons bezig houdt, de laatste trends en een exclusief inzicht in onze projecten!

Volg ons nu op Pinterest...  Klik hier

Lees verder

 


 

Samenwerking LNV

Toegevoegd op 15-05-2013

Het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten) is één van onze vaste partners en werkt al jaren samen met Onel Windowdressings. 

Het LNV is het eerste netwerk en opleidingscentrum in het vakgebied van Vastgoedstyling en Woningpresentatie. Het LNV heeft een landelijke dekking van gecertificeerde vastgoedstyling professionals in NL en BE

Diverse LNV Verkoopstylisten betrekken hun raambekleding van Onel Windowdressings. LNV Verkoopstylisten zijn opgeleid door het LNV TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie. Het opleidingsinstituut is voorzien van het Qfor kwaliteitslabel. LNV Verkoopstylisten zijn gecertificeerde vastgoedstyling professionals die samenwerken met verkopende huiseigenaren, makelaars, projectontwikkelaars, beleggingsmaatschappijen en woningcorporaties. 

meer informatie of op zoek naar een LNV stylist bij u in de buurt? klik hier.

 


 

Onel op INSTAGRAM

Toegevoegd op 13-05-2013

Onel Windowdressings is nu ook te vinden op Instagram. De social media foto app is een prachtig platform om onze productfoto's, ontwerpen en projecten te delen.

Op Instagram laten wij ook de foto's zien die niet te vinden zijn op onze site. Wie ons inspireert, wat ons bezig houdt, de laatste trends en een exclusief inzicht in onze projecten!

Volg ons nu op Instagram...  klik hier

 


 

WIN €500,-

Toegevoegd op 24-04-2013

Wilt u kans maken op een cadeaubon t.w.v. €500,-?

Onel Windowdressings heeft nu een Facebook actie. klik op de onderstaande link, deel de onderstaande foto en like onze pagina. Bij 2500 likes verloten wij de  cadeaubon. 

Wilt u ook kans maken?  Klik hier

Bij 2500 likes verloten wij een cadeaubon t.w.v. €500,-!  


 

XXL Rolgordijnen

Toegevoegd op 04-04-2013

Groot, groter, grootst!

De vraag naar producten voor grote raampartijen word steeds groter door de toenemende maatvoeringen van glazen puien. Hoge vides, brede schuifpuien en hoge raampartijen in woningen en zakelijke ruimtes zien we steeds vaker. Om deze vraag te beantwoorden introdudeert Onel Windowdressings nu het XXL rolgordijn.

Maximale afmeting: 360cm breed en wel liefst 600cm hoog! Dit alles in een stijlvol design en uitgevoerd met het 'Easy lift' systeem waardoor het zelfs handmatig erg soepel te bedienen is.

Met een koppel systeem is het zelfs mogelijk om meerdere rolgordijnen aan elkaar te koppelen waardoor er met 1 bediening een maximale oppervlakte van 40m2 tegelijkertijd bedient kan worden.

Er zijn zeer veel verschillende opties met rolgordijnen. De grote keuze in doeksoorten en afwerking opties maakt het een zeer veelzijdig product. De doeken lopen van transparant tot compleet verduisterend en zijn er in alle kleuren en patronen. Daarnaast hebben wij ook speciaal zonwerende doeken die het zonlicht en de warmte in huis kunnen reduceren.

Meer informatie over dit product? Neemt u gerust contact met ons op.


Lees verder

 


 

Project Zandvoort

Toegevoegd op 14-03-2013

Onel Windowdressings & Window projects feliciteert de gemeente Zandvoort met de nieuwe brandweerkazerne.

Voor dit project hebben wij de vloeren en uiteraard de raambekleding verzorgt. 


 

Maak kans op €500,-

Toegevoegd op 19-02-2013

Wilt u kans maken op een cadeaubon t.w.v. €500,-? Onel Windowdressings heeft nu een Facebook actie. Deel de onderstaande foto en like onze pagina. Bij 1000 likes verloten wij de  cadeaubon. 

Wilt u ook kans maken?  Klik hier

Bij 1000 likes verloten wij een cadeaubon t.w.v. €500,-! 
 


 

Website update

Toegevoegd op 07-02-2013

De website heeft weer een mooie update gekregen!

1. Om het u nog gemakkelijker te maken is het nu mogelijk foto's, plattegronden of andere bestanden mee te sturen bij een afspraak aanvraag.

2. U wilt toch weten waar u aan toe bent dus daarom heeft elk product nu een garantie label gekregen. Onze garanties verschillen per product en lopen op tot wel 10 jaar! Bekijk bij de producten welk label bij welk product hoort.

3. Daarnaast heeft de website ook een mobiele versie waarbij onze prijsindicaties en producten nog gemakkelijker te bekijken zijn vanaf de telefoon.

4. Een algehele verbetering van meerdere grafische punten.

Mocht u nu alsnog iets missen op onze website, laat het ons weten. 

 


 

Elektrische bediening

Toegevoegd op 23-01-2013

Afstandbediening, groepsbesturing of aansluiting op domotica. Alles is mogelijk! Wij combineren op ultieme wijze comfort en gebruiksgemak. Elk functioneel aspect komt overeen met onze hoge eisen op het gebied van comfort

Onze producten kunnen op verschillende manieren gemotoriseerd worden voor een geweldig bedieningscomfort. Zo is het mogelijk om bijna al onze producten gemotoriseerd te maken. Het klinkt als een extreme luxe en voor de meeste consumenten is dit ook zo maar de producten bieden ook een uitkomst voor mensen met een lichamelijke beperking.

Heeft u geen rekening gehouden met een stroomvoorziening of heeft u geen mogelijkheid om dit nog aan te leggen? Rolgordijnen en vouwgordijnen kunnen ook met een batterijmotor geleverd worden. De batterijenhuls zit netjes verborgen in het systeem zelf. Met de batterijmotor is er geen enkele bedrading vereist, ook geen transformator.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar.

 


 

10 jaar garantie!

Toegevoegd op 09-01-2013

Kwaliteit en duurzaamheid nemen wij bij Onel Windowdressings zeer serieus. Zo bieden wij onze klanten nu al jaren hoogwaardige kwalitatieve producten met garanties van 5 jaar op de systemen. Al onze producten zijn innovatieve producten die zich zichtbaar onderscheiden in kwaliteit, comfort, vormgeving en design.

Het streven naar perfectie zit in onze aard en daarom leggen wij de lat nu nog hoger. Met onze nieuwe systemen geven wij op de mechanisme van de vouwgordijnen en rolgordijnen zelfs 10 jaar garantie! Een bijzonder statement voor een uitzonderlijke kwaliteit.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar.

 


 

'Welcome Home' RTL4

Toegevoegd op 08-01-2013

Onel Windowdressings is een van de sponsors van het RTL4 programma ‘Welcome Home’.

Welcome Home draait om mensen die altijd voor een ander klaarstaan en zichzelf daarbij al jaren wegcijferen. Mensen die tegenslag hebben moeten verwerken als ziekte, brand, scheiding of een verkeersongeluk. Mensen die hun woonsituatie daardoor hebben verwaarloosd. Kortom: mensen die een nieuwe start verdienen.

Natasja Froger en Michiel de Zeeuw verrassen deze mensen, samen met vrienden, familie en collega’s, om ze een fris, opgeknapt huis te geven waarin de hoofdpersoon een nieuwe start kan maken. Een fijne plek waar hij/zij zich weer thuis kan voelen. 

Wij verzorgen voor deze mensen compleet nieuwe raambekleding die past bij hun nieuwe interieur.

De eerste uitzending is 9 januari 2013 om 20.30 op RTL4.

 


 

Website update

Toegevoegd op 06-12-2012

De website heeft weer een mooie update gekregen! De ideeën voor een duidelijkere communicatie via de website en een strakkere uitstraling zijn mooi vertaald en verwerkt door Clic (www.clic.nl). Dit alles met behoudt van onze vaste en bekende uitstraling.

Elk menu heeft nu een eigen icoon, foto's worden mooier en duidelijker weergegeven, lettertypes zijn aangepast de prijsindicatie is nog duidelijker geworden en zo is er nog veel meer op subtiele wijze veranderd en aangepast.

Daarnaast heeft de website vanaf deze week ook een mobiele versie waarbij onze prijsindicaties en producten nog gemakkelijker te bekijken zijn vanaf de telefoon.

Mocht u nu alsnog iets missen op onze website, laat het ons weten. 

 


 

Onderhoud website

Toegevoegd op 21-11-2012

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het optimaliseren en verbeteren van onze website. Het kan zijn dat er op dit moment kleine fouten op de site voorkomen en dat sommige functies niet perfect werken. Onze excuses voor het ongemak.

 


 

Geen Btw verhoging!

Toegevoegd op 03-10-2012

Het is u vast niet ontgaan, de btw is van 19% naar 21% gegaan. Onel Windowdressings zal de huidige prijzen niet verhogen met 2% tot 31 december 2012. De prijsindicaties op de website blijven gehandhaafd. Zo blijft u profiteren van onze vaste productprijzen.

 


 

Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op 17-09-2012

Uiteraard zijn wij weer deelnemer van de Woonbeurs Amsterdam.

Dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september is het weer zo ver: de Woonbeurs Amsterdam! 

Zes dagen lang is de RAI in Amsterdam een waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur. Of gewoon gek is op alles wat met wonen te maken heeft!

Wandel door de inspirerende en unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland. Vraag professionele interieurstylistes om advies voor kleine of grote veranderingen in je huis. Schuif aan bij de lezingen van vele bekende ontwerpers. En ontdek de nieuwste woonproducten en trends bij de voor jou zorgvuldig samengestelde deelnemers. 

Onel Windowdressings staat nu voor de 7e keer op de inmiddels 20e editie van de Woonbeurs Amsterdam. Wij laten hier in onze stand de nieuwste collecties en noviteiten op het gebied van raambekleding zien.

Het leukste woonfeest van Nederland, mis het niet! U kunt uw kaarten voor de woonbeurs kopen op onze site. De link vindt u aan de rechterzijde op de home pagina.

 


 

Website update

Toegevoegd op 17-09-2012

Vandaag heeft onze website weer een update gekregen met nieuw foto’s van onze producten en twee nieuwe productgroepen.

Met de nieuwe Japanese Design collectie spelen we in op de Oosterse invloeden in binnenhuistrends die steeds populairder worden. De verregaande vereenvoudiging en de natuurlijke uitstraling van de materialen zorgen voor een bijzonder minimalistische Japanse sfeer.

Het andere product zijn de nieuwe Nuance Shades. De elegantie van voile stoffen gecombineerd met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Nuance Shades combineren het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit.

Lees meer over onze nieuwe producten in het productoverzicht.

 


 

Shutter voor Velux

Toegevoegd op 27-02-2012

Shutters voor Velux ramen.

Onel Windowdressings heeft nu houten shutters die met aangepaste installatieprofielen perfect passen in uw Velux dakraam.

Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt dat de luiken onder helling openklappen. U heeft keuze uit 12 standaard beitskleuren of 24 dekkende verfkleuren. U hoeft enkel de code van het Velux dakraam door te geven. In de breedte van de lamellen heeft u de keuze tussen 47mm, 63mm n een 89mm.

De shutter heeft ingefreesde of verborgen scharnieren en is ook zeer gemakkelijk zelf te plaatsen.

Geïnteresseerd? Bel ons of maak een afspraak via ons afspraakformulier.

 


 

Window projects

Toegevoegd op 11-01-2012

Onel Windowdressings brengt een totaalaanbod van raambekleding op maat, speciaal gericht op de projectmarkt.

Van concept tot realisatie, de adviseurs van Onel Windowdressings verzorgen het gehele project. Wij vertalen de wensen van onze klanten naar creatieve, duurzame en functionele oplossingen.

Wij leveren en installeren raambekleding en zonwering voor het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de zorg en alle andere denkbare projecten.

Met een jarenlange expertise en vakmanschap in maatwerk staan wij garant voor een betrouwbaar partnership waarbij service voorop staat. U wordt nauwgezet bijgestaan door onze professioneel opgeleide adviseurs, voor advies bij de juiste keuze en een optimaal resultaat zowel naar licht- als naar warmtebeheersing.

Wij bieden functionele en kwalitatieve oplossingen voor iedere raamsituatie.

Hoogwaardige en uitvoerig geteste doekkwaliteiten met hoge zonweringcoëfficiënt voor maximaal leef- en werkcomfort.

  • Betrouwbare en duurzame systemen met eenvoudige bediening.
  • Optimale lichtregularisatie met een minimum verlies aan buitenzicht.
  • Een brede waaier aan technische doeken met brandvertragende eigenschappen.
  • XL systemen voor zeer grote raampartijen.

Naast functioneel kwalitatieve oplossingen is er ook aandacht gegeven aan de vormgeving, zodat het architecturale concept van het projectgebouw optimaal gevolgd kan worden.

 


 

Elektrische bediening

Toegevoegd op 23-11-2011Kies voor het comfort van elektrische bediening!
 
Afstandsbediening, groepsbesturing, aansluiting op domotica, … alles is mogelijk!
 
Onze producten kunnen op verschillende manieren gemotoriseerd worden voor ultiem bedieningscomfort.
 
Elektrische binnenzonwering van bedient u met een afstandsbediening of automatisch. Dit verhoogt uw wooncomfort binnen aanmerkelijk. Ervaar het gemak en de luxe om, zonder uw stoel uit te hoeven, de raambekleding/zonwering omhoog of omlaag te sturen met 1 druk op de knop.
Bedien gelijktijdig of individueel een of meerdere gordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, plissés of rolgordijnen. Ideaal bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals dakramen, serres of vensterbanken.
 
Niet thuis? In combinatie met een sensor of tijdklok simuleert u alsof er toch iemand aanwezig is. Zo zijn ook het interieur en de planten goed beschermd tegen fel zonlicht.
 
Rolgordijnen en vouwgordijnen kunnen ook met een batterijmotor bediend worden.De batterijenhuls zit netjes verborgen achter het systeem. Met de batterijmotor is er geen enkele elektrische bedrading vereist, ook geen transformator!

 


 

Sponsor van Koffietijd!

Toegevoegd op 30-08-2011

Onel Windowdressings is een van sponsors van ‘Koffietijd’.

Om het nieuwe seizoen fris te starten heeft Michiel de Zeeuw het Koffietijdhuis flink onder handen genomen. Een compleet nieuw interieur is het gevolg! En het Staat prachtig! Onel Windowdressings heeft hierbij de nieuwe gordijnen geleverd.

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken, zoals de gast van de dag en de foto van de dag en maakt kok Caspar Bürgi dagelijks een heerlijke maaltijd voor onze presentatrices Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver!

Iedere week schenkt Koffietijd aandacht aan alles wat een rol speelt in jouw leven, in en om het huis. Zo werkt tuinman Lodewijk regelmatig in de tuin en geeft interieurstylist Michiel tips om jouw huis te stylen. Ook behandelt de huisarts wekelijks medische vraagstukken en helpt financieel deskundige Eef u de maand door. Iedere week wordt er aandacht geschonken aan dieren door de Martins (Arens en Gaus) en krijg je haar, make-up en kledingtips van deskundigen. Uiteraard worden de kinderen niet vergeten en geeft opvoeddeskundige Steven Pont tips voor jouw kroost! En wat zou Koffietijd zijn zonder een gezonde dosis royalty- en showbizznieuws?

Koffietijd, een bron van inspiratie!

 


 

WIN! kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op 06-07-2011

WIN! Kaarten voor de woonbeurs Amsterdam.

'Like' onze Facebook pagina voor 20 september en maak kans op gratis kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam 2011.

Klik op de link: http://www.facebook.com/pages/Onel-Windowdressings/157164584317144

Of klik op de ‘Like’ button rechtsonder op de homepage.

 


 

Onel Windowdressings op de Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op 05-07-2011

Onel Windowdressings staat voor de 6e keer op de Woonbeurs Amsterdam.

Of je nu net verhuisd bent of hebt besloten om te blijven zitten waar je zit: je huis mag gezien worden. Je huis moet thuis voelen zodra je de voordeur open doet. “Ga je huis leuk maken”, zegt interieurontwerper Jan de Bouvrie terecht. Nergens kan dit zo goed als op de Woonbeurs Amsterdam want hier vind je alle woonstijlen, negen dagen lang, op één plek en kun je terecht voor kleine en grote veranderingen in je (nieuwe) huis. Bespaar jezelf uren zoeken naar de juiste raambekleding, zonwering, bank, lamp of tafel.

Wij laten hier in onze stand de nieuwste collecties en noviteiten op het gebied van raambekleding zien. Onze collectie bestaat uit: gordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, plissé gordijnen, duette gordijnen, shutters en woodblinds.  

De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van zaterdag 24 september tot en met 2 oktober in de Amsterdam RAI. Als je het hier niet vindt, dan is het nergens. Bestel een toegangskaart en zet het in je agenda! Je bent van harte welkom.

 


 

Energiebesparende en zonwerende producten.

Toegevoegd op 28-05-2011

Energiebesparende doeken houden in de zomer de warmte buiten en zorgen in de winter voor minder warmteverlies. Dit resulteert niet alleen in flinke besparingen op uw energiekosten, maar ook in verminderde uitstoot van CO2.

Ideale raamisolatie: Screendoeken hebben een sterk isolerende eigenschap voor extra comfort: in de zomer blijft de hitte buiten en in de winter de kou. Screen polyestergarens zijn kreukherstellend, brandvertragend en laat zich gemakkelijk onderhouden. Beschikbaar als rolgordijn, paneelgordijn en verticale jaloezie.

Energysaver: Deze doeken zijn voorzien vaan een metaallaag op de achterzijde voor een hoge reflectiegraad en zijn hierdoor uiterst isolerend. Beschikbaar als rolgordijn.

Thermoscreen: Minder zonlicht, minder warmte met behoud van uitzicht. Thermoscreen is een hoogwaardig screenweefsel met aan de achterzijde een metaallaag. In de zomer blijft de hitte buiten en in de winter de kou. Beschikbaar als rolgordijn.

Perlex: Perlex is een parelmoerlaag aangebracht op de achterzijde van het doek. Deze speciale coating zorgt voor een optimale daglicht- en warmtewering. Beschikbaar als plisségordijn.

Thermostop: Warmtebeheersing met Thermostop. Speciaal voor ramen aan de zuidzijde. De speciale goudkleurige coating beperkt de warmtedoorstraling door het licht te reflecteren. Beschikbaar als aluminium horizontale jaloezie.

 


 

Onel Windowdressings sponsor RTL4 programma

Toegevoegd op 22-03-2011

Onel Windowdressings is een van sponsors van het nieuwe RTL4 programma ‘Welcome Home’.

Welcome Home draait om mensen die altijd voor een ander klaarstaan en zichzelf daarbij al jaren wegcijferen. Mensen die tegenslag hebben moeten verwerken als ziekte, brand, scheiding of een verkeersongeluk. Mensen die hun woonsituatie daardoor hebben verwaarloosd. Kortom: mensen die een nieuwe start verdienen.

Natasja Froger en Michiel de Zeeuw verrassen deze mensen, samen met vrienden, familie en collega’s, om ze een fris, opgeknapt huis te geven waarin de hoofdpersoon een nieuwe start kan maken. Een fijne plek waar hij/zij zich weer thuis kan voelen. 

Wij verzorgen voor deze mensen compleet nieuwe raambekleding die past bij hun nieuwe interieur.

‘Welcome Home’ is te zien op RTL4 vanaf begin mei.

 


 

Nieuw kantoor en showroom geopend

Toegevoegd op 21-03-2011

Ons nieuwe kantoor en showroom is nu officieel geopend!

Naast onze vertrouwde werkwijze aan huis is het vanaf nu ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen om in alle rust geadviseerd te worden over de mogelijkheden voor uw raambekleding. Met deze service richten wij ons voornamelijk op de doe-het-zelfers die zelf gaan inmeten en ook zelf gaan monteren. Als de klant ervoor kiest om alles zelf te gaan doen bieden wij hierbij 20% korting op al onze producten.

Uiteraard is onze showroom ook voor de klant die zich eerst wil oriënteren in de mogelijkheden in raambekleding voordat wij aan huis langskomen met onze producten.