• Paneelgordijnen lenen zich er uitstekend voor om een eigen stijl te creeren

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden meestal gemaakt van rolgordijn doeken om een zeer strak paneel te creëren. Ziet u het liever nonchalant, dan kunt u kiezen uit onze gordijnstoffen collectie. Ook heeft u de mogelijkheid om baleinen te plaatsen op het doek voor een zeer mooi effect. Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen maar kunnen ook perfect gebruikt worden als schuifdeur of scheidingswand. Het is een product met vele toepassingsmogelijkheden.

Verschillende systemen voor paneel gordijnen

Paneelgordijnen werken op een railsysteem. U kunt hierbij kiezen voor een basis systeem of uit een van de vele design systemen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten. De zeer sterke gebruiksvriendelijke railsen die wij hanteren garanderen dat uw paneelgordijnen altijd mooi en soepel kunnen blijven bewegen. Op onze rail systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 5 jaar.

De maximale breedte van het paneelgordijn systeem is 580cm. De maximale afmetingen van de panelen zijn 100cm breed en 300cm hoog.

Bediening van uw paneelgordijnen

Standaard bediend u de paneelgordijnen met de trekstang of trekkoord. Het is ook mogelijk om te kiezen voor zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in stoffen persoonlijk met u bespreken.

 

CBW erkend