Plissé gordijnen

Plissé gordijnen kenmerken zich door stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken. Het product is dan ook zeer veelzijdig en heeft vele toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er stoffen welke zijn verwerkt met een reflecterende laag voor optimale licht- en warmteregeling. De collectie plissé gordijnen bevat ook stoffen welke een vuilafstotende laag hebben. De collectie bied een breed assortiment kleuren van transparante tot verduisterende stoffen.

Verschillende mogelijkheden met plissé gordijnen

Er zijn vele mogelijkheden in de uitvoering van de plissé. De systemen kunnen ook geleverd worden in speciale vormen zoals driehoeken om lastige raamsituaties toch te kunnen bekleden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de praktische top-down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit geeft u optimale privacy maar tegelijkertijd optimale lichtinval. U kunt ook nog kiezen voor het 2 in 1 stofpakket. Dit model heeft de mogelijkheid om 2 doeksoorten te gebruiken op 1 systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag en nachtsituatie creëren door een transparante en een verduisterende stof te kiezen. Plissé gordijnen zijn absoluut ideaal toe te passen in slaapkamers.

Wij komen graag de diverse opties in toepassingen en in stoffen persoonlijk bespreken zodat wij u optimaal kunnen adviseren over de verschillende opties. Op de systemen krijgt u maar liefst 5 jaar garantie. De maximale afmetingen van de plissé gordijnen zijn 350cm breed en 260cm hoog.

Bediening van uw plissé gordijnen

Standaard bediend u de plissé gordijnen met een koord of kettingbediening. Tevens kunt u de keuze maken om uw systeem compleet te maken met geautomatiseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het kan altijd voorkomen dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend