Rolgordijnen

De rolgordijnen collectie van Onel Windowdressings is zeer breed. Er zijn zeer veel verschillende opties met rolgordijnen. De grote keuze in doeksoorten en afwerking opties maakt het een zeer veelzijdig product. De doeken lopen van transparant tot compleet verduisterend en zijn er in alle kleuren en patronen. Daarnaast hebben wij ook speciaal zonwerende doeken die het zonlicht en de warmte in huis kunnen reduceren.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in doeksoorten persoonlijk met u bespreken.

Kwaliteit en duurzaamheid van onze rolgordijnen

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten, zowel in onze doeksoorten als materialen. Voor onze rolgordijn doeken worden alleen de beste materialen geselecteerd. Een breed assortiment doeken zijn speciaal geselecteerd op onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zodat u lang plezier heeft van uw rolgordijnen.

Voor onze rolgordijn systemen geldt hetzelfde. De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen zorgen ervoor dat uw rolgordijnen altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan. Op onze rolgordijn systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 10 jaar. De maximale afmetingen van de rolgordijnen zijn 360cm breed en 600cm hoog.

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

Gemiddelde levertijd van uw rolgordijnen

De levertijd van het product is gemiddeld 2 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend