• fraaie witte houten shutters

Shutters

Shutters zijn verstelbare houten louvre luiken. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. Een schitterend product met zeer veel afwerkingmogelijkheden.

Shutters worden exact op maat gemaakt. Alle mogelijke speciale raamsituaties zijn leverbaar. Indien u niet kan kiezen uit de 34 standaardkleuren, kunnen wij alle RAL- en NCS- kleuren schilderen.

Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Klassiek, landelijk of modern, shutters passen in elk interieur. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaalt u zelf de uitstraling.

De roteerbare lammelen zijn ellipsvormig voor een maximale afsluiting en zijn beschikbaar in 4 breedtes. 47mm, 63mm, 89mm en 114mm. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven en beneden, zodat u het invallende zonlicht volledig kunt beheersen. De keuze van de lamelbreedte hangt af van afmetingen van het raam en de gewenste lichtinval. Hoe smaller de lamel, hoe minder lichtinval.

Professionele afwerking van de shutters

De shutters van Onel Windowdressings worden tweemaal gelakt met meubelverf. Die garant staat voor een hoge krasbestendigheid. Onze verven zijn op waterbasis en respecteren zo het milieu.

Nieuw in de collectie zijn onze dakraamshutters. Deze bijzonder scherp geprijsde houten shutters passen dankzij de speciaal aangepaste installatieprofielen perfect in uw Velux of Fakro dakramen.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in uitvoeringen persoonlijk met u bespreken. Op onze shutters krijgt u een garantie van wel liefst 3 jaar.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend