Vouwgordijnen

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie vouwgordijnen. Met meer dan 800 stoffen in onze collectie heeft u een zeer ruime keuze. De collectie loopt van fijne voiles tot volle dichte stoffen met structuur. Subtiele eenvoud of een nadrukkelijke blikvanger in uw interieur, met vouwgordijnen is de keuze aan u. De bediening is makkelijk, het vouwt en ontvouwt precies op de hoogte die u wilt. Hierdoor is het op vrijwel elk raamsoort toe te passen.

Vouwgordijnen kunnen uitgevoerd worden in een Roman 1 uitvoering (zonder baleinen) of een Roman 2 uitvoering (met baleinen voor of achter). Uiteraard kan het product gevoerd worden met een standaard of verduistering voeringstof.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met u bespreken.

Sterke en gebruiksvriendelijke vouwgordijnen

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten, zowel in de stoffen als materialen. Voor onze vouwgordijnstoffen worden alleen de beste producten geselecteerd. Een breed assortiment en brandvertragende stoffen (Trevira CS) zijn speciaal geselecteerd op onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zodat u lang plezier heeft van uw fraaie raamdecoratie.

Voor onze systemen geldt hetzelfde. De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen zorgen ervoor dat uw vouwgordijnen altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan. Op onze systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 10 jaar. De maximale afmetingen van de vouwgordijnen zijn 420cm breed en 540cm hoog.

Bediening van uw vouwgordijnen

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Bij deze fabrikant staan kwaliteit en optimaal gebruiksgemak centraal. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend