Wood blinds

Een unieke combinatie tussen hout en textiel! Woodblinds is decoratie ten top. De geweven structuur van deze natuurmaterialen filtert het zonlicht op een prachtige manier en zorgt zo voor een warme gloed in uw kamer. De collectie van Onel windowdressings bestaat uit twee soorten. De woven paper en de woven wood en zijn beide als rolgordijn en vouwgordijn toe te passen.

Woven paper is een ontwerp van de Finse textielartieste Ritva Puotila. Het is een combinatie van gedraaid papier en katoengarens. Een zeer decoratieve en onderscheidende raambekleding. Verkrijgbaar in 2 structuren, transparant en gesloten.

Woven wood is een unieke combinatie van textiel en bamboe stokjes. Woven wood is als het ware een geweven mat van fijne houten latjes. Verkrijgbaar in 11 transparante en 19 halftransparante kleuren.

Brede toepassingsmogelijkheden met wood blinds

Woodblinds zijn ook ideaal te verwerken in lastige raamsituaties. Schuin lopende ramen zijn dus ook geen enkel probleem voor dit product. Ook plaatsing onder een hellende hoek is probleemloos. Dit maakt het product ook een ideale oplossing voor veranda?s en serres.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in uitvoeringen persoonlijk met u bespreken. Op onze systemen krijgt een garantie van 3 jaar. De maximale afmetingen van de woodblinds zijn 220cm breed en 400cm hoog.

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend