Zakelijk

Onel Windowdressings levert ook service en kwaliteit voor grotere projecten. Van concept tot realisatie, de adviseurs van Onel Windowdressings verzorgen het gehele project.

Een breed assortiment projectstoffen en brandvertragende stoffen (Trevira CS) zijn speciaal geselecteerd op onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zodat u lang plezier heeft van uw investering.

Onel Windowdressings heeft een uitgebreid pakket in zonwerende en energie besparende producten. Met de juiste producten kunt u zeer veel besparen op uw energie rekening.

Voor horeca en openbare gelegenheden is het bij wet verplicht dat bij toepassing van geweven stoffen deze moeilijk ontvlambaar dan wel brandvertragend zijn. Deze stoffen moeten minimaal voldoen aan brandvoortplanting klasse 2. Onze brandvertragende stoffen (Trevira CS) zijn hiervoor geselecteerd en kunnen desgewenst altijd geleverd worden met een officieel certificaat.

Ons standaard concept wordt bij projecten gehandhaafd. Advies op locatie, meten en plaatsen zijn volledig gratis. U betaald uitsluitend voor de producten zelf.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u direct een vrijblijvende afspraak met ons maken, neem dan gerust contact met ons op of vul het afspraakformulier in.